facebook

Asszertív kommunikáció gyakorlótréning

szív

Kedves korábbi tréning résztvevőnk!

Sokan közületek jelezték az 1 napos Asszertív kommunikáció tréningünk végén, hogy szívesen jönnének a folytatásra, ahol gyakorolni, fejleszteni lehet a tréningen megismert technikákat.

Örömmel értesítelek, hogy az Asszertív kommunikáció tréningünk folytatása november végén kerül megszervezésre. Szeretettel várunk!  

Ezen az 1 napos gyakorlótréningen lehetőséged lesz arra, hogy tovább mélyítsd az asszertív kommunikációval kapcsolatos gyakorlati ismereteidet, és legfőképp arra, hogy gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj.


Mit kaphatsz a tréningtől?

Ha eljössz a tréningre:

  • ismét olyan emberek társaságában lehetsz, akik fejlődni szeretnének, s akik biztonságos és támogató közeget teremtenek ahhoz, hogy könnyen, és félelem nélkül tudjál tanulni,
  • gyakorolhatod az alapvető asszertív technikákat,
  • saját konkrét helyzeteden keresztül próbálhatod ki a tanultakat, azaz eljátszhatod a saját szituációdat, és visszajelzéseket kaphatsz rá a csoporttól,
  • elmondhatod kérdéseidet, sikereidet, nehézségeidet az asszertív kommunikációval kapcsolatban, és ötleteket, támogatást kaphatsz a fejlődésedhez.


A tréning résztvevői

A tréningen max. 8 fő vehet részt, így több idő jut az egyéni helyzetek gyakorlására, átbeszélésére.

A tréning kizárólag azoknak van meghirdetve, akik korábban már részt vettek az 1 napos asszertív kommunikáció tréningen, így rendelkeznek azzal a közös alappal, és közös nyelvvel, ami a hatékony gyakorláshoz szükséges.
 

A tréning időpontja:

Jelenleg nincs meghirdetve időpont.


A tréning helyszíne:

A Hotel City Inn, ahol kellemes hangulatú környezetben tölthetjük a napot. Kávét, teát, ásványvizet, apróbb rágcsálnivalót mi biztosítunk.

Helyszín: Hotel City Inn, 1082 Budapest, Futó u.55. (Corvin Plaza mellett)
TÉRKÉP


A tréning ára és a jelentkezés

A tréning ára 17.000 Ft, a jelentkezéseket a befizetések beérkezésének sorrendjében vesszük figyelembe.

A tréningre az alábbi űrlap segítségével tudsz jelentkezni, amelyet lejjebb görgetve tudsz elérni.

Ha kérdésed van a tréninggel kapcsolatban, hívj bátran a 06-20-4902039-es számon.


A program trénere:
Pintér Tamás


A program trénereként mindent meg fogok tenni, hogy egy nagyon gyakorlatias, hasznos, élménydús gyakorló és tanuló napon vehessél részt.

Szeretettel várlak a tréningen!

 

Pintér Tamás
LifeLearning
06-20-4902039