facebook

Do you speak FÉRFI? Do you speak NŐ?

LifeLearning tréning

Do you speak FÉRFI? Do you speak NŐ?

LifeLearning Élményest férfiakról és nőkről, az egymáshoz vezető utakról és útvesztőkről

Egy önismereti előadás végén, kétségbeesett hanggal, a következő kérdést tette fel az egyik résztvevő lány: „Miért nem adnak már ki egy férfi-női szótárt? Annyira szeretném érteni, hogy mit miért tesznek vagy mondanak a férfiak! Vagy nem mondanak…Néha fogalmam sincs!”
Bár szótárral nem szolgálhatunk, novemberi Élményestünkön a másik nem tettei, szavai mögött meghúzódó világot kutatjuk.
LifeLearning Élményest - Pintér ZoltánNéha játékosan, néha komolyan kalandozunk ebben a sokszor átláthatatlannak tűnő, kiszámíthatatlan, mégis izgalmas, vonzó „univerzumban”. A játékokkal, beszélgetésekkel, találkozásokkal teli csoportélmény végére pedig remélhetőleg egy lépéssel közelebb kerülünk a másik nem megértéséhez és saját mintáink tudatosításához is.
Várunk Téged is szeretettel!

Legközelebbi időpont: előreláthatólag 2016 első félévében  (18.00-21.00 óráig)

Mivel az Élményest olyan csoportdinamikai elemekre épül, melynél fontos a létszám, maximum 15 fő tud egy alkalommal részt venni a programon.

Helyszín: Integrál Stúdió (1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 5. fszt.4)

Tréner: Pintér Zoltán

A program díja: 5000,-Ft (a díj tartalmazza az Áfa-t)

 
Mi az a LifeLearning Élményest?

LifeLearning ÉlményestThomas Mann szerint a művésznek forró-hideg pokolra van szüksége az alkotáshoz: először meg kell élnie az élményeket, tüzesen, szenvedélyesen, majd le kell „hűlnie”, hogy formába öntse azokat.
Erre a kettősségre épülnek Élményestjeink is. Abban hiszünk, hogy saját magunk kibontakoztatásához ugyanúgy forróságra és hidegségre van szükségünk, mint a művészeknek az alkotáshoz.

A 3 óra első felében ezért az élményekre helyezzük a hangsúlyt: trénereink az Est témakörével kapcsolatban hoznak olyan játékot, gyakorlatot, videót vagy meglepő gondolatokat, amelyek „életre keltik” a témát, megalapozzák a hangulatot és a tapasztalati tanulást.
Ezután beszélgetünk, „formáljuk és ízlelgetjük” a feljött élményeket, érzéseket, véleményeket. Kicsit úgy, mint amikor nyár estéken, egy pohár borral a kezünkben filozofálgatunk életünk nagy kérdéseiről. Mindezt támogató, kötetlen légkörben, tapasztalt trénereink vezetésével.

Élményestjeink olyan csoport élmények, amelyeken nem csak új gondolatokkal, nézőpontokkal, tapasztalatokkal gazdagodhatsz, hanem ahol lehetőséged nyílik más emberekkel találkozni, megismerni az ő szemléletüket és eközben új ismeretségekre, barátokra is találhatsz.