facebook

Prezentációs tréning

Prezentációs tréning

Hogyan legyél profi előadó?

Szeretnél:

 • profi előadásokat, prezentációkat tartani,
 • magabiztosabban, könnyedebben előadni, meggyőző, szuggeszív lenni,
 • érdekesen, inspirálóan beszélni, amivel felkelted és lekötöd mások figyelmét,
 • olyan előadóvá válni, aki hatással van a közönségre és eléri céljait,
 • olyan stressz szinten lenni előadások előtt és közben, ami motiváló, nem pedig ijesztő,
 • megtanulni a legfontosabb prezentációs technikákat és fejleszteni előadói készségeidet,
 • többet tudni arról, milyen hatást váltasz ki más emberekből, mire emlékeznek belőled, mi vonzza vagy távolítja őket,
 • úgy előadni, hogy ne zökkentsenek ki külső vagy belső zavaró tényezők,
 • jó hangulatú, kötetlen, inspiráló légkörben tanulni, új emberekkel megismerkedni?

Amennyiben igen, akkor Prezentációs tréningünk Neked szól!

Hatásos prezentáció tréningVárunk mindenkit, akinek vagy még nem volt lehetősége céges tréningeken gyakorolni a hatásos előadás technikáit, vagy kevésnek érezte azt, de mindenképp szeretné profi szinten fejleszteni előadói készségeit.

Kiscsoportos tréningünk (max. 10 fő) sok-sok gyakorlási lehetőséggel, videós és személyes visszajelzésekkel, gyakorlatias technikákkal és módszerekkel segít Neked abban, hogy (át)ütős előadásokat tudjál tartani, hogy a témához “szegezd” a hallgatóság figyelmét, s elérd náluk célodat.

Ha érdekelnek a tréning keretei és kondíciói, itt találsz erről infót, ha jelentkezni szeretnél, itt tudsz jelentkezni: JELENTKEZÉS
Ha még gondolkodsz, akkor érdemes továbbolvasnod vagy megnézned az alábbi videót!

Túlélés vagy átélés?

Képzeld el, hogy véget ért a prezentáció, amit tartottál. Mosolygó résztvevők Veled szemben. Benned öröm és felszabadultság. Nem azért, mert túl vagy rajta, hanem mert úgy sikerült, ahogy szeretted volna. Sőt, jobban! Könnyedén és gördülékenyen beszéltél. Nemcsak átadtad, amit terveztél, hanem azon túl is remek dolgok jutottak eszedbe. Kreatív voltál. Szórakoztató. A közönség figyelt. Itta szavaidat.

El tudod képzelni, hogy egy ilyen sikerélmény hogyan hat az önbizalmadra? Hogyan fogsz akár napokig gondolni Magadra? Milyen magabiztosan lépsz ki az utcára, vagy nézel mások szemébe?

Hatásos prezentáció tréning Tapasztalataink azt mutatják, hogy sokak számára a prezentációk tartása túlélési helyzet.  “Csak legyek túl rajta!”. Nem csoda, hiszen a nyilvános beszéd általában a félelemkutatások első helyezettje. Jobban félünk tőle, mint a terrortámadásoktól, autóbalesetektől, kígyóktól, vagy pókoktól.

Pedig a jó előadás képessége nagy kincs a mai világban. A munkától a magánéletig nagyon sok környezetben függhet megítélésünk, eredményességünk, érvényesülésünk attól, hogyan tudunk előadni, információt átadni, másokat motiválni.

Tréningünkön körbejárjuk:

 • Mitől lesz sikeres egy előadás?
 • Milyen verbális és nem verbális kommunikációs eszköztár áll az előadók rendelkezésre, illetve hogyan használhatják ezeket hatásosan?
 • Hogyan keltsük fel a hallgatóság figyelmét, miként vonjuk be őket?
 • Mire figyeljünk előadásunk összeállításánál, a felkészülés során?
 • Hogyan készítsük elő a előadótermet, illetve hogyan használjuk a technikai eszközöket?
 • Hogyan kezeljük a stresszt és váratlan helyzeteket?

Módszer:

 • Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás, azaz a technikák, fő szempontok átadása rövid elméleti ismertetés után sok gyakorláson, számos prezentációs, előadói helyzeten keresztül történik.
 • Videós és személyes visszajelzések (résztvevők és tréner részéről).
 • Egyénre szabott fejlesztés. Az egyéni erősségek és fejlesztendő pontok felderítése és fejlesztése.

A tréningen a résztvevők a megtanult ismereteket egyből gyakorlatban, a többiek előtt kipróbálhatják. Ez sokaknak nehéz terep, de a fejlesztés így a leghatékonyabb, s a második nap végére látványos szokott lenni a fejlődés. A hatékony tanulást szolgálja, hogy a gyakorló előadók videós, résztvevői és tréneri visszajelzéseket is kapnak, ezáltal tudatosíthatják magukban erősségeiket, fejlesztési pontjaikat, illetve ezekre a fejlesztési pontokra ezt követően személyre szabottan is figyelünk.

További 6 szempont, amely miatt hasznos lehet prezentálni tanulni:

1. Sikeresebbek lehetünk karrierünkben, vállalkozásunkban, állásinterjún. A munka világában nagyon nagy érték, ha jól tudunk emberek előtt előadni.

2. Ha érdekesen, figyelemfelkeltően tudsz sok ember előtt beszélni, akkor ennek nagy hasznát veheted a személyes, egyéni beszélgetéseidben is. A hatásos beszéd az élet minden területén óriási kincs.

3. Az egyik legjobb önbizalom növelő eszköz, ha ki merünk állni emberek elé. Lehet hogy először félelmetes, ám ha legyőzzük félelmünket és jönnek az első sikerélmények, akkor hihetetlen módon erősítheti az önbecsülésünket. Egész másképp nézünk magunkra, és persze mások is egész másképp néznek ránk.

Hatásos prezentáció tréning4. Jó tudni, milyen benyomást teszünk másokra, milyen hatást váltunk ki bennük ha megszólalunk, előadunk. A mindennapokban ritkán kapunk őszinte visszajelzést erről. Rengeteget lehet profitálni abból, ha megtudjuk, hogyan hatunk hallgatóinkra.

5. Egy prezentációs tréningen már 1-2 nap alatt nagyon jól látszik a résztvevők fejlődése, látszik, ahogy fokozatosan építik be a megismert technikákat, módszereket. Ha megtapasztaljuk, hogy érdemes magunkat fejleszteni, mert kézzelfogható a változás, akkor életünk más területein is nyitottá válhatunk arra, hogy változtassunk, hogy fejlesszük magunkat. Ez erőt adhat, hogy olyan dolgokon is változtassunk, amiben eddig nem hittünk.

6. Egy prezentáció nagyon erős örömforrás is lehet. Óriási élmény tud lenni, amikor már nem szorongunk, hanem élvezzük, hogy kint állunk és beszélünk.

Tény az, hogy nem mindenki született jó előadónak.

De tény az is, hogy nagyon kevesen születtek annak.

Sőt!Hatásos prezentáció tréning

Legtöbben azok közül, akik jó előadónak számítanak, egyáltalán nem annak születtek.

Gyakorlás és az önfejlesztés által váltak azzá. 

Prezentációs tréningünkön ebben a gyakorlásban és önfejlesztésben segítünk, és ezáltal abban, hogy olyan előadóvá válj, akinek átmennek az üzenetei és a közönség is lelkesedik érte.

Aki élményt ad és él át egyben.

Visszajelzések a résztvevőktől:

“Energetizált, feltöltött, tudatosított, fejlesztett. Pontosan azt kaptam, ami a hirdetésben volt és amiért jöttem. Illetve a professzionalitása miatt még sokkal többet is”.
“Abszolút pozitív hatással volt rám. Átlendített a holtponton és elindított a jobb előadóvá válás útján”.
“Erősítette az önbizalmam”.
“A képzés erőssége a professzionálisan strukturált, színes, a fejlődést maximálisan támogató mennyiségű gyakorlat és Tamás jó hangulata”.
“Sok félelmemmel szembe tudtam nézni, sok akadály feloldódott bennem”.
“Sok mindenre ráébresztett, hasznos dolgokkal gazdagodtam”.
“A tréner nagyon szimpatikus, logikusan, érthetően beszél. Nyitott, segítőkész, hiteles. Sokat lehet tanulni tőle”.

Várunk szeretettel a tréningen!

JELENTKEZÉS A TRÉNINGRE

Tréner: Pintér Tamás

Tréning: 2 nap

Létszám: maximum 10 fő, a hatékony gyakorlás és tapasztalati tanulás biztosítása érdekében

Időpontok:

A következő három hónapban egyéb irányú intenzív elfoglaltságaink miatt nem tartunk Prezentációs Tréninget. Ha a következő tréning időpontja megszületett, s szeretnél értesítést kapni róla, akkor iratkozz fel Hírlevelünkre: Kapcsolat

A Program díja:  48.000 Ft,  míg a 10 fős létszámkeret be nem telik.

A jelentkezéseket a részvételi díjak beérkezésének sorrendjében vesszük figyelembe!

Helyszín: Hotel City Inn, 1082 Budapest, Futó u.55. (Corvin Plaza mellett)
TÉRKÉP