facebook

Hozz ki többet életedből!

Hozz ki többet életedből!

Tréning Önmagadról és lehetőségeidről

Az utad során rengeteg akadállyal találkozhatsz. Ne hagyd, hogy Te Magad is az egyik legyél közülük. (Ralph Marston, motivációs író)

 • Hogyan valósítsd meg céljaidat?
 • Hogyan találd meg saját utadat?
 • Hogyan tudod a legtöbbet kihozni a Benned rejlő lehetőségekből?
 • Hogyan tudsz a legtöbbet profitálni egyéni adottságaidból, képességeidből?
 • Hogyan növeld önbizalmad?
 • Hogyan tanulhatsz a hibáidból?
 • Hogyan tudsz boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élni?

Ha ezekre a kérdésekre keresel választ, akkor érdemes eljönnöd a Hozz ki többet az életedből tréningünkre.

Nem kész válaszokat fogsz kapni. Na jó, ha őszinte akarok lenni, inkább azt mondom, kevés kész választ. Nem hiszek ugyanis a tuti, mindenkire vonatkozó receptekben. A tréning sokkal inkább abban segít, hogy megtaláld saját válaszaidat ezekre a kérdésekre. Támpontokat, fontos tanulságokat ad az önmagadhoz és céljaidhoz felé vezető úton.

Hozz ki többet életedből

Valódi céljaink elérése sokszor nagyon nehéznek és távolinak tűnik. Sok az akadály, a nehezítő körülmény.

De a legnagyobb akadály általában mi magunk vagyunk:

 • Nem bízunk eléggé önmagunkban, s abban hogy képesek vagyunk megvalósítani elképzeléseinket.
 • Nem ismerjük jól önmagunkat, olyan dolgokat erőltetünk, amelyek nehezen mennek, s nem vágunk bele olyan dolgokba, melyekben szárnyalhatnánk.
 • Nem merünk megtenni bizonyos lépéseket, vagy meghozni döntéseket, mert félünk a rövidtávú következményektől, hosszútávon viszont így tönkretehetjük az életünket.
 • Nem vesszük észre azokat a lehetőségeket, amelyeket az élet kínál nekünk.
 • Számunkra kevésbé fontos tevékenységek leszívják az energiánkat, s nem jut időnk arra, ami igazán fontos.Hozz ki többet életedből

Az iskolában sok dolgot megtanítottak nekünk, de azt nem, hogyan legyünk igazán jó pilótái életünknek. A tanórákon nemigen foglalkoztunk azokkal a készségekkel, vagy gondolkodásmóddal, amelyek boldogságunk és sikerünk eléréshez a legfontosabbak. Hogyan érjük el céljainkat, hogyan kezeljünk kudarcainkat, hogyan vegyük észre lehetőségeinket? Hogyan használjuk ki erősségeinket, fejlesszük gyengeségeinket, hogyan működjünk jól kapcsolatainkban és még hosszan lehetne sorolni.

Az ezekben való jártasság nélkül bármilyen diplomát is szerzünk, nehezen leszünk sikeresek. Bármilyen nagy terveink is vannak, nehezen fogjuk tudni megvalósítani őket.
Bármennyire is teljes életre vágyunk, nehezen fogjuk tudni élni azt.

Sokan azt mondják: “Az élet majd megtanít minderre”. Szerintem meg nem. Ha körülnézek azt látom,  milyen sok ember nem azt az életet éli, amit igazán szeretne. Éveken, évtizedeken, akár egy egész életen keresztül.

Hiszem azt, hogy felnőttként is lehet azokat a készségeket, illetve azt a szemléletmódot fejleszteni, amelyek segítenek életünk legjobb változatát élni.
Felnőttként is lehet az életet tanulni!

És sokszorosan megéri!

Hogy miért? Erről lejjebb olvashatsz, illetve a következő videóból szintén sok fontos dolgot megtudhatsz a tréningről. Ha jelentkezni szeretnél itt tudod megtenni: JELENTKEZÉS

Hozz ki többet életedből

Többek között azért is, mert rohanó, nehéz világban élünk. Egyre több dolog hívogat minket: „Gyere, velem is foglalkoznod kell!”. Ez óriási nyomásként nehezedhet ránk. Könnyen elveszítjük valódi céljainkat, örömélményeinket, életünk színeit. Azt vesszük észre, hogy másoktól függünk, mások irányítják életünket. Mi pedig csak sodródunk, mint egy elkötött hajó.

A növekvő külső elvárások közepette létfontosságú, hogy kézbe tudjuk venni életünket és valódi céljainkhoz kapcsolódva, hatékonyan és örömmel tudjuk élni mindennapjainkat. Hogy jólétünk és boldogságunk ne csak egy jövőbeni vágyott állapot legyen, hanem célunk felé lépegetve mindennapi realitás is.

Hozz ki többet életedből

Sokan megtapasztalják, amit Kundera is megfogalmazott: Fiatal korunkban azt gondoljuk, hogy az élet olyan mint egy egyenes vonal. Folyamatosan haladunk rajta előre. Aztán később rájövünk, hogy sokkal inkább olyan, mint egy körbe járó óra, amin mindig ugyanazokhoz a pontokhoz jutunk el. Te is átélted már ezt?

HA AZT TESZED, AMIT EDDIG TETTÉL, UGYANAZT FOGAD KAPNI, AMIT EDDIG KAPTÁL – tartja a mondás.

Ha ki akarunk szakadni rossz beidegződések vonzásából, akkor érdemes időt szánnunk arra, hogy ránézzünk életünkre, mi az, ami jól működik benne, s mi az, amin változtatni szükséges.

Hozz ki többet életedből

Hozz ki többet életedből tréningünk ebben segíthet Neked.

Nem fogja helyetted megoldani a problémáidat, nem fog helyetted végigmenni az úton, azt Neked kell megtenned.

Viszont bőségesen ellát munícióval, motivációt, lelkesedést adhat a kitartáshoz és akár társakat is, akikkel egymást erősítve haladhattok.

 • Segít abban, hogy azzal tölthess két napot, ami életedben talán a legfontosabb: Önmagaddal.
 • Segít abban, hogy megállj a mindennapok rohanó robotolásában, s átgondold jelenlegi helyzetedet, lehetőségeidet.
 • Segít abban, hogy tisztábban lásd, mi segíti az utadat, s mi az, amin érdemes változtatni.
 • Segít abban, hogy aktív, cselekvő irányítójává válj életednek, akit nem a körülmények rángatnak, hanem proaktívan igyekszik ezeket a körülményeket alakítani.
 • Segít abban, hogy megtaláld belső erőforrásaidat, s  külső lehetőségeidet.
 • Segít abban, hogy több minőségi időt tölthess a Számodra fontos emberekkel.
 • Segít abban, hogy nagyobb örömmel és energiával éld a szürkének tűnő hétköznapokat.
 • Segít abban, hogy azt az életet éld, ami igazán a Tiéd.

Hozz ki többet életedből

Miért különösen értékes, ha egy kiscsoportos tréningen (max. 15 fő) foglalkozol ezekkel a témákkal?

Sok önfejlesztő könyvet, hanganyagot lehet kapni mostanában, amelyek nagyon értékesek lehetnek. Mégis a legintenzívebb tanulás az, amikor saját tapasztalatokból, történésekből, konkrét, gyakorlati helyzetekből tudunk tanulni.

Ez a tréning ebben más, mint a hagyományos, motivációs tréningek. Nem egy gyakorlatias előadás, hanem saját élményű tanulás.

Nemcsak az önfejlesztés elméleti alapjait ismerheted meg, hanem játékos gyakorlatokban tanulhatsz önmagadról és a saját önfejlesztésed lehetőségeiről.

Nemcsak Magadról gondolkodhatsz el, hanem visszajelzéseket kaphatsz másoktól, amire a mindennapi helyzetekben ritkán van lehetőség.

Hozz ki többet életedbőlMindez olyan felismerésekkel, tapasztalatokkal gazdagíthat, amelyek egy életen át elkísérhetnek.

Lehet, hogy az életben évek kellenek ahhoz, amíg kiderül számodra, hogy valamiben sokkal jobb vagy mint gondolod, vagy hogy valamin változtatnod lenne érdemes. Ez itt a tréning támogató közegében könnyebben kiderülhet, s nem kell évek múlva azt mondanod: “ááá, milyen kár, hogy ezt nem tudtam ezt pár évvel ezelőtt”.

A támogató tréning csoporthangulat azért is nagyon fontos, mert egy önfejlesztő emberekből álló közegben “megmerítkezni” nagyot dobhat közérzetünkön, motivációnkon, energiaszintünkön. Segíthet elindulni az úton, vagy kitartást, lelkesedést, új erőt adhat, ha már úton vagyunk.

ÖSSZEFOGLALVA:

Bátran ajánlom a Hozz ki többet életedből tréninget mindenkinek, aki szeretné megismerni az önfejlesztés alapjait, szeretne hatékonyabban és boldogabban élni, aki szeretne önmagával, és a lehetőségeivel  foglalkozni, s aki mindezt egy támogató, motiváló környezetben szeretné megtenni.

Ajánlom mindenkinek, aki szeretne többet kihozni  életéből! JELENTKEZÉS

Várlak szeretettel a tréningen!

Tréner: Pintér Tamás

Tréning: 2 nap

Időpont: előreláthatólag 2016 első félévében

A Program díja: 38.000 Ft 

A jelentkezéseket a részvételi díjak beérkezésének sorrendjében vesszük figyelembe!

Helyszín: 1061 Budapest Anker köz 1-3. (Deák téren) – Katedra nyelviskola belváros
TÉRKÉP

Hozz ki többet életedből